La spam organitza la 1a Caminada Solidària per a gossos i persones

SPAM.
423

“Petjades” serà la primera caminada solidària per a gossos i persones als voltants de Mataró. Amb aquesta primera edició, la SPAM pretén implicar la ciutadania i apropar-la a la realitat d’aquests animals. Fa més de 30 anys que la Societat Protectora d’Animals de Mataró lluita per poder acollir la gran quantitat d’animals abandonats i sense llar i donar-los la possibilitat de viure amb condicions dignes i ser adoptats. La recaptació de fons amb objectius no lucratius és sempre una tasca molt difícil i requereix en aquests temps més creativitat que mai.

Actualment, la SPAM gestiona quatre centres d’acollida, fa la gestió d’acollida i acollida d’animals rodamóns de 35 municipis i manté amb una filosofia proteccionista a gairebé 800 animals.

La caminada tindrà lloc el proper 6 de maig i tindrà com a punt de partida el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) de Mataró, al carrer Galícia s/n i tindrà un cost de 12€ per a persones majors de 12 anys i de 4 per infants. A les 10 del matí, les persones inscrites podran iniciar el recorregut acompanyats dels seus gossos, tot i que també hi podran participar les persones que no tinguin animals de companyia. L’itinerari és circular i consta de 10km que es recorreran tots a través de pista de sorra i en entorn natural i de muntanya pensat per la comoditat dels animals i de les persones.

Cada participant inscrit serà obsequiat amb una samarreta conmemorativa de “Petjades” així com d’un petit avituallament a la meitat del recorregut per recobrar forces i continuar fins al final. El punt d’arribada serà el mateix que el de sortida, el Village, on s’hi podran trobar col·laboracions, merxandising i informació de tots els patrocinadors i col·laboradors. Com a final de fi de festa la SPAM clausurarà la 1a edició de “Petjades” amb una gran barbacoa popular per a tots els participants.

Amb les inscripcions que es recaptin, la SPAM destinar-ho a compra de pinso i de material veterinari. Tots els interessats poden inscriure’s fent una transferència al compte 2042 0000 70 3300070104 indicant el nom i cognom amb el concepte “Pet-jades”. A continuació, cal enviar un correu electrònic i afegint el nom, cognoms, edat i si s’hi durà gos. Una altra opció és comprar les entrades als mateixos centres d’acollida: RMAC de Sant Boi del Llobregat, CAAC i Cal Pilé, a Mataró.

COMPARTIR