L’Ajuntament d’Alella convoca un concurs per promoure l’enoturisme

Text: Ajuntament d’Alella
393

Amb l’objectiu d’afavorir l’activitat econòmica i promocionar el municipi com a destinació turística, l’Ajuntament ha convocat un concurs per donar suport a iniciatives privades que desenvolupin productes d’enoturisme a Alella.

El concurs a la millor iniciativa enoturística és obert a professionals, empreses i entitats locals que desenvolupin de manera individual o col·lectiva un producte d’enoturisme al municipi.

Els productes que s’hi ofereixin han de ser originals, és a dir, queden excloses d’aquest concurs aquelles iniciatives que hagin estat publicades, difoses o aplicades abans de concórrer a aquesta convocatòria. Les propostes s’han de lliurar a l’Ajuntament abans del 15 de maig amb una memòria explicativa i un fullet turístic, ambdós en versió digital i impresa, en els qual s’especificaran l’activitat que s’ofereix, el preu, les empreses organitzadores, la programació i les característiques del producte. En la selecció es valoraran, entre d’altres qüestions, la cooperació empresarial local, la perdurabilitat del projecte i l’adequació a la realitat turística local.

L’Ajuntament aportarà a la proposta guanyadora, que s’ha de comprometre a mantenir l’activitat un mínim d’un any, 2.000€ i li donarà suport en la comunicació i, si s’escau, en la gestió de les inscripcions.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí