Les Jornades gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta prenen el relleu a les del pèsol

Text: Consell Comarcal del Maresme
650

Sant Pol de Mar va ser el municipi triat per presentar l’edició 2015 de les Jornades gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta que se celebraran del 23 d’abril al 31 de maig a 13 municipis del Maresme.

Amb una nodrida representació política dels principals municipis productors, el president del Consell Comarcal i president del Consorci de Turisme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va reconéixer la feina dels productors i dels elaboradors per la seva contribució a situar el Maresme com a un territori de gran qualitat gastronòmica.

Les Jornades gastronòmiques de la maduixa del Maresme compten aquest any amb la participació de 63 establiments. Principalment restaurants que elaboren plats o menús especials, però també de pastisseries que durant aquest mes i mig oferiran postres tradicionals i nous elaborats amb maduixes de la Vallalta.

Els amants de les varietats maresmenques de maduixa poden fer una ruta pels 13 municipis participants: Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Arenys de Munt, Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Caldes d’Estrac, Mataró, Montgat, Pineda de Mar i Vilassar de Dalt. Alguns d’aquests han organitzat fires, mostres i altres activitats paral·leles per promocionar el consum de maduixes del Maresme.

Per tal de difondre tant l’oferta dels establiments participants com de les activitats programades pels municipis a l’entorn de les Jornades gastronòmiques, el Consorci de Turisme i el CCM, a través del servei de Productes de la Terra, han editat un fullet que inclou també el contacte dels productors de maduixa i receptes facilitades per restaurants.

 

COMPARTIR