L’estimulació i rehabilitació cognitiva

Cuidadors Sanitaris del Maresme.
529

A Cuidadors Sanitaris de Maresme oferim tractaments d’estimulació i rehabilitació cognitiva personalitzats i adaptats a les necessitats dels nostres pacients.

L’estimulació cognitiva es refereix a tot un conjunt de tècniques orientades a exercitar el funcionament òptim dels nostres processos cognitius. El seu tractament consisteix en la realització d’una sèrie de tasques específicament dissenyades per estimular funcions cognitives mitjançant exercicis de memòria, atenció, llenguatge o orientació, entre d’altres.

Es tracta d’una teràpia personalitzada que té com a objectiu la millora i el manteniment de tots aquells processos cognitius que s’hagin vist alterats com a conseqüència d’un procés neurodegeneratiu, com l’Alzheimer. A més, pretén alentir la progressió del declivi cognitiu que s’associa amb aquest tipus de malalties. Finalment, aquests tractaments es realitzen també a persones que volen estimular els seus processos cognitius per tal de minimitzar l’impacte associat a l’envelliment.

La rehabilitació cognitiva és una forma de tractament que s’aplica en aquells casos en què una o diferents funcions cognitives han resultat danyades com a conseqüència d’una agressió al sistema nerviós central, com en un traumatisme cranioencefàlic o un accident vascular cerebral.

A Cuidadors Sanitaris del Maresme oferim plans i paquets de tractament adaptats a cada necessitat. Els nostres professionals estaran a la seva disposició per proporcionar  tractaments d’estimulació o rehabilitació cognitiva al nostre centre o a domicili. A més, CSM inclou en tots els seus paquets la plataforma Neuro Personal Trainer, un sistema modern de rehabilitació neuropsicològica i estimulació cognitiva que ha estat dissenyada pel prestigiós Institut Guttmann i ens permet implementar plans de tractament personalitzats.

Així doncs, les sessions de Neuro Personal Trainer es converteixen en una bona oportunitat per mantenir o millorar les capacitats afectades. No dubti en contactar amb nosaltres per a rebre més informació.

Cuidadors Sanitaris del Maresme
cuidadoressanitarios@gmail.com
Telèfon 687.911.773

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí