L’SPAM premiada al guardó de crowdfunding “Mi grano de arena 2014”

Text: SPAM
448
Una imatge del lliurament dels premis “Mi grano de arena”.

La Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) ha aconseguit ser la segona l’ONG més votada pel jurat dels premis “Mi grano de arena 2014” i ha esdevingut l’única entitat animalista dins de les cinc primeres organitzacions sense ànim de lucre més actives de l’any passat.

L’objectiu d’aquests guardons, atorgats per la Fundació Real Dreams, és millorar la qualitat de vida dels col·lectius més desfavorits. Per això, els premis reconeixen les iniciatives més potents encetades al portal “Mi grano de arena” el 2014 per part de persones, empreses i ONG’s. El jurat té en compte la innovació, la creativitat, la capacitat de comunicació i el nivell de participació per escollir-les. La IV edició d’aquests premis va tenir lloc al Museu d’Art de Catalunya el passat 22 de juliol.

Durant el 2014, l’SPAM va assolir els 6 reptes que havia publicat al portal de crowdfunding “Mi grano de arena”, molts d’ells en un temps rècord de no més de 24h. En total, la protectora va recaptar fins a 20.572€ en accions destinades a ajudar gossos i gats que necessitaven ajut veterinari immediat. Des de la gossa Engi, que requeria d’una operació costosa i urgent per una malformació a la pota que l’impedia caminar, passant pel Palito, un cadell extremadament prim que patia megaesòfag, acabant per reptes com el d’alimentar els cadells de gat que van entrar durant l’estiu.

Actualment, l’SPAM utilitza activament aquesta eina de recaptació de fons per ajudar animals que, d’una altra forma, difícilment podrien ser salvats. En aquest sentit, la presidenta de l’SPAM, Sílvia Serra, afirma que el fet de ser una de les cinc ONG’s mes actives és molt positiu tant per a la protectora com per a totes les entitats que es dediquen a la protecció dels animals. “Demostrem que els animals importen als ciutadans. Aquesta es la conclusió que en retirem i amb ella ens carreguem d’energia per seguir endavant en uns moments difícils pels animals i el medi natural”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí