Mataró Retro i el fons audiovisual de Caixa Laietana

Text: Redacció
569

La productora audiovisual ARPROD, responsable del canal de films de la ciutat, Mataró Retro, havia estat la responsable dels seguiments dels actes de la desapareguda Caixa d´Estalvis Laietana. Davant de la dissolució de l´entitat, expliquen que ha quedat en els seus arxius un material de més 480 vídeos amb esdeveniments privats i públics d´activitats de la Caixa i la Fundació Laietana, des de 2001 fins a l´actualitat.

D’altra banda, davant la inexistència de cap propietari legal de tot aquests fons, i la renúncia de qualsevol dret per part de la nova Fundació Iluro, tot aquest material queda en mans de l´autor de les gravacions, Andreu Roig.

És per aquest motiu, també, que s´ha decidit que tots els enregistraments d´actes públics i populars superiors als cinc anys de la seva realització, es mostraran des del Canal de Mataró Retro al Youtube, on tothom que vulgui podrà gaudir-ne gratuïtament, conjuntament amb les pel·lícules existents i les que s’aniran incorporant de manera gradual.

D’altra banda, cal remarcar que aquest arxiu audiovisual mostra un ampli fons d’exposicions, conferències i visites de personalitats vinculades a la política, l´art i la cultura en general.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí