Mercè Conesa destaca que la Diputació treballa per garantir una mobilitat de qualitat al Maresme

Text: Redacció
672
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, durant la reunió amb l’alcalde i els regidors de Premià de Mar.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, va visitar el passat 26 de gener la comarca del Maresme i es va reunir amb els alcaldes de Tordera, Joan Carles García Cañizares; de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez; de Premià de Mar, Miquel Àngel Méndez; i de Cabrera de Mar, Jordi Mir.

Conesa va explicar als mitjans de comunicació que, al Maresme, “les característiques dels municipis són diverses, ja que estem parlant de municipis diferents entre ells, però tots han de tenir la oportunitat de gaudir de la cooperació de la Diputació de Barcelona”. No obstant això, la presidenta va expressar que els principals projectes que van tractar-se “rauen en la xarxa de carreteres i vies públiques”, aposta que ha “de permetre garantir una mobilitat de qualitat a les diferents poblacions”.

Durant la seva intervenció, Conesa també va detallar que, després de les reunions amb els alcaldes, “hem tingut la possibilitat de conèixer de primera mà quines són les inversions que la Diputació realitzarà” a la comarca del Maresme, enumerant els diferents projectes de cooperació de Tordera, el traspàs de titularitat d’una carretera de Premià de Mar o, per exemple, l’arranjament del Parc dels Germans Gabrielistes de Sant Vicenç de Montalt. A Cabrera de Mar, Mercè Conesa ha visitat les runes arqueològiques romanes del municipi.

La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, va explicar que “sabem i som conscients de la gran diversitat del territori” i que, per aquest motiu, cal treballar per “atendre les necessitats dels 311 municipis de la demarcació” posant en valor la tasca que fa la corporació per assegurar el reequilibri territorial.

Finalment, va recordar que l’any 2011 la Diputació de Barcelona va impulsar plans d’emergència social, amb la voluntat de reforçar el poder dels ajuntaments, que són les administracions que millor coneixen el territori i tenen la primera atenció ciutadana a tots els nivells.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí