Més de mil persones omplen la Fira de l’Oli i del Pa a Dosrius

Text: Ajuntament de Dosrius
422

La Fira de l’Oli i del Pa, que va tenir lloc el passat 21 de febrer, va aplegar un miler de persones que van omplir els espais de la plaça de l’Ajuntament i la Plaça Catalunya al llarg de tot el matí d’activitats.

La regidora de Promoció Econòmica, Montse Jubany, va valorar aquesta xifra com a molt positiva, no només per l’activitat comercial que es va generar, sinó perquè això complia amb un altre dels objectius de la Fira: potenciar tant el mercat setmanal que enguany s’ha traslladat a la plaça de l’Ajuntament, com també tota l’oferta comercial,  lúdica i d’oci que conformen l’important teixit econòmic del conjunt del municipi.

Els paradistes, tant locals com de fora, van deixar una bona impressió als visitants, tal i com va succeir amb el Mercat del Vi i Formatge que va tenir lloc el 30 de gener, i que va duplicar el nombre de visitants ja que en aquella ocasió l’esdeveniment va durar tot el dia. Des de la regidoria de Promoció Econòmica es veu amb satisfacció la incorporació d’aquests esdeveniments per a propiciar una refundació del mercat setmanal, que espera atraure més visitants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí