Nova aplicació pels usuaris del servei d’autobusos de Mataró

Text: Redacció
537

Rodrigo Copetti és un jove de 18 anys que ha estudiat a Mataró. “Conec i estimo aquesta ciutat que l’he vista créixer fins a arribar a ser un punt de referència tecnològica de tot el Maresme”, assegura. En aquest context sempre s’ha interessat en la informàtica i ha desenvolupat una aplicació per a mòbils orientada a l’usuari de transport públic d’autobús.

Bus n’Tour és una aplicació que permet planificar viatges en autobús amb parades i/o punts d’interès en la ciutat. Aquesta eina ajuda a utilitzar eficientment el servei de transport d’autobús de Mataró. D’una banda assistint a l’usuari pel que fa a línies, parades, horaris, planificació de rutes, punts d’interès comercial i de serveis en general. D’altra banda, guia als usuaris en la recerca de punts d’interès turístic a Mataró, tals com museus, platges, monuments, etc. Tot això està disponible de forma gratuïta i sense necessitat de connexió a internet pel seu ús normal.

L’app ja està disponible a l’App Store per ser descarregada gratuïtament. Més informació al web: www.busntour.wordpress.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí