Nova edició de Temps de Barrets al restaurant Sangiovese

Text: Restaurant Sangiovesse
637

Temps de Barrets va néixer fa un any, coincidint amb la temporada de bolets, de la fusió entre la cuina més innovadora i la cuina de sempre. Enguany, a la seva segona edició, sorprendrà amb un menú commemoratiu de l’aniversari de l’arribada del ferrocarril a Mataró amb maridatge de vins d’Alella, un menú de Halloween, tapes de bolets amb gintònic i un àpat pensat perquè els nens puguin apreciar la cuina del bolet.

El restaurant mataroní Sangiovese encara la segona edició de la campanya Temps de Barrets, unes jornades gastronòmiques centrades en el bolet, el producte estrella de la tardor. La xef del Sangiovese, Pepi Sánchez, uneix els seus coneixements als del Salvador Mateu, propietari del desaparegut restaurant Les Ginesteres, tot un expert en la matèria. Amb l’experiència d’ambdós, enguany s’engega la segona edició de “Temps de Barrets”.

Durant els mesos d’octubre i novembre, tots els que s’acostin al Sangiovese podran degustar un seguit de menús on els bolets seran els protagonistes i que, a més, seran menús de celebració d’esdeveniments com el 164è aniversari de l’arribada del ferrocarril a Mataró amb maridatge de vins d’Alella, la setmana del 26 al 30 d’octubre, o un menú “Temps de barrets” de Halloween amb plats elaborats amb productes de temporada com carbassa, castanyes, moniatos i panellets, del 31 d’octubre al 4 de novembre.

Com a novetat, Sangiovese també ofereix la possibilitat de menjar un menú de tapes elaborades amb bolets, acompanyades d’un gintònic Premium.

A més, el Sangiovese, conscient de la importància de l’alimentació infantil, i coneixedors de la necessitat que els petits de casa provin una extensa varietat d’aliments i valorin els productes autòctons i de temporada, ha preparat un menú de bolets per als infants els diumenges 4 i 25 de novembre. Es tracta d’un menú on els macarrons, els canelons, l’arròs, l’escalopa i altres plats típics d’un menú infantil hi són presents, però amb els bolets com a protagonistes i amb moltes sorpreses com llaminadures i un concurs de dibuix.

COMPARTIR