A poc a poc tornen els esdeveniments i experiències enogastronòmiques

Eli Cots Foraster.  www.avinturat.com
98

Diuen que la vida és adaptar-se o morir. Doncs han estat tres mesos d’estira i arronsa, fins que a la masia municipal Can Magarola d’Alella es va segellar l’acord per formar Govern. I durant el dinar es va servir vi de la DO Alella. No sabrem si aquest fet va ajudar a tancar les negociacions, ja que era Eurípides que deia que a on hi ha vi hi ha amor, o perquè s’acostava la data crítica.

El que sí que s’ha emmotllat és Tiana i la seva cita anual amb la gastronomia i el vi. No ens volien deixar sense la seva mostra, que han rebatejat amb el nom de “el Tast va de tapes”. Es trasllada la mostra als restaurants i establiments adherits a través d’un passaport que farà recórrer i descobrir els millors restaurants, bars, cellers i cerveseries de la vila amb les seves tapes maridades amb el vi de la DO Alella i cerveses artesanes locals. I si s’aconsegueix un segell de cada establiment, s’obsequiarà amb una ampolla de vi o amb cervesa artesana.

Una cita per apuntar-se a l’agenda, els caps de setmana de l’11 al 13 i del 18 al 20 de juny, amb motiu de la seva festa major. I qui vulgui acompanyar-ho d’una opció encara més cultural, els dies 14, 15 i 16, s’oferiran menús especials als establiments adherits acompanyats amb algun tipus d’espectacle que hagi escollit el local. Des de música, poesia, i altres espectacles que els ha ofert l’Ajuntament i que aniran a càrrec de la organització mateixa.

Sembla que a poc a poc van tornant els esdeveniments i experiències enogastronòmiques. Al Maresme en tenim per a tot l’any. A l’estiu les del peix i marisc, les del tomàquet, les mostres de Sant Pol, Cabrils, la de vins DO Alella, el Wine & Tapes d’Arenys… i seguiríem. Però haurem d’esperar a mesura que es vagin acostant les dates de cada una. Mentrestant, sempre tenim els cellers de la DO amb els braços oberts per rebre les nostres visites i donar-nos a tastar els seus vins. Fins i tot al Time Out han triat el Celler Can Roda com una de les 10 millors visites a cellers a prop de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí