“Potenciem el municipi i el seu principal motor econòmic que és la restauració”

Text: Redacció
497

Com participa l’Associació d’Hostalers de Cabrils en la Mostra?
L’Associació d’Hostalers de Cabrils col·labora estretament amb l’Ajuntament per donar a conèixer any rere any aquest gran esdeveniment que aglutina a més de 15.000 persones, gràcies a tots els restauradors que fan que això sigui possible. L’Associació, cada any, compta amb un estand amb informació sobre els establiments que la formen i sobre la Vila Gastronòmica.

De cara a un futur, quins creuen que haurien de ser els reptes de la Mostra?
La Mostra ens demostra que cada any es supera en quant a nombre d’assistents, d’infraestructures i l’organització, que cada any són millors. S’ha de seguir aquest camí i aconseguir ser un referent a la comarca, marcant tendència en quant a gastronomia i arribar al màxim de públic possible.

Quin és el tipus de públic que any rere any s’acosta a la Mostra?
En general, la Mostra és per a tots els públics, tot i que, el públic estrella és el de proximitat, gent que viu a la comarca o a la capital.

Com treballa durant l’any l’Associació d’Hostalers per promocionar la gastronomia, que va lligada ja a la marca del municipi?
L’Associació d’Hostalers treballa conjuntament amb l’Ajuntament de Cabrils per tal de potenciar el municipi i el seu principal motor econòmic que és la restauració.

Des de l’Associació fem diferents accions segons la temporada, aprofitant productes de l’estació i creant esdeveniments propis com les Jornades de la Cuina Aranesa o be la Ruta Gastronòmica, esdeveniment que dura tot l’any i que permet als nostres clients entrar en un sorteig per realitzar un curs de cocktails o tast de vins. A la nostra web podreu trobar més informació.

Ara, el que pretenem des de l’Associació amb aquestes accions és donar a conèixer Cabrils com a Vila Gastronòmica al públic de proximitat i transmetre imatge de qualitat, proximitat, tradició i diversitat. Encara que aquest sigui el nostre principal objectiu, des de l’Associació, també creiem que és molt important donar-nos a conèixer al públic de fora i no solament al de proximitat, ja que cada vegada més, Barcelona sembla que aposta per impulsar el seu turisme.

Continuaran, doncs, en aquesta línia potenciant la Ruta Gastronòmica de Cabrils?
I tant, any rere any anirem pensant noves maneres de potenciar-la. Aquest any ha sigut tot un èxit i esperem que l’any vinent ho fem encara millor. És el nostre esdeveniment principal i l’hem de potenciar al màxim, per poder apropar-nos als nostres públics i transmetre els nostres valors.

Tenen un plat del municipi, el Blanc i Negre de Cabrils. Es plantegen continuar impulsant-lo? I incorporar nous productes vinculats amb la localitat?
Doncs no és la primera vegada que ens ho pregunten i la junta s’ha replantejat diverses vegades el que fer respecte això. De moment seguirem impulsant-lo, però no ens tanquem les portes a fer un canvi i incorporar algun producte diferent.

Des de la perspectiva del seu sector, podem dir ja que hi ha menys crisi o que n’estem sortint?
Aquesta és una altra pregunta que ens fan habitualment i, sí, podem dir que notem una certa millora (això ho dic a títol personal), el que ben segur estem fent és treballar molt més i guanyant menys. Al llarg dels anys hem anat baixant els preus i mantenint la qualitat per tal d’augmentar la demanda. Això ens ha permès aguantar aquests anys tant difícils, però si haguéssim seguit més temps així, probablement molts de nosaltres no hauríem aguantat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí