Premià de Mar i Pineda de Mar acullen el rodatge de ‘Daniel’

Text: Noctambule Cinema
1599
D’esquerra a dreta: Jaume de Sans (metge), Cristina Rodriguez (Marta), Victor Martínez (Daniel), Christian Stamm (Pol), Victor Albero (Marc), Xavi Rull (el director) i Maria Costa Rocher (la guionista).

Del 30 de setembre al 4 d’octubre Premià de Mar i Pineda de Mar s’han convertit en localitzacions de cinema, ja que la nova productora cinematogràfica Noctambule Cinema hi ha rodat el que serà el seu primer curtmetratge. La història ens parla d’un nen malalt terminal de leucèmia al qui els metges li han diagnosticat pocs dies de vida, però tot i així segueix estranyament viu. La seva mare, angoixada pel seu estat, es posa en contacte amb un metge diferent per intentar esbrinar què li passa al seu fill. El projecte compta amb el suport de la Fundació Josep Carreres contra la Leucèmia, els quals a més van assessorar els creadors durant l’escriptura del guió. També hi participa el Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC), l’escola de cinema més antiga de Catalunya.

El curtmetratge donarà l’oportunitat al jove actor de Premià de Mar, Victor Albero, d’estrenar-se en el món professional de la interpretació. La resta del repartiment però, sí que compta amb una notable experiència en cinema, teatre i televisió: en Jaume de Sans (El Cor de la Ciutat, TV3; ha protagonitzat una vintena de curtmetratges i la pel·lícula, encara per estrenar, Amor Colateral) com a metge, la Cristina Rodriguez (El Barco, Antena3 i La Baronesa, Tele5; ha protagonitzat molts curtmetratges de l’ESCAC) com a mare del nen, en Victor Martínez (anuncis de Nestlé, Nesquick, La Creu Roja) qui interpreta en Daniel i finalment, l’actor d’origen alemany Christian Stamm (La memòria dels Cargols i El cor de la ciutat, TV3, i El Barco, Antena3) qui interpreta el pare de la família.

El director del curtmetratge, Xavi Rull, i la guionista, Maria Costa Rocher, són alhora els fundadors de Noctambule Cinema, una productora i distribuïdora cinematogràfica independent, formada per gent jove i innovadora que aposta per curtmetratges amb concepció cinematogràfica i projecció internacional. Durant els propers mesos tenen previst rodar un mínim de tres curtmetratges, començant per l’esmentat Daniel.

COMPARTIR