Programar, l’habilitat del segle XXI

Rosa Comabella.  codelearn.cat/premia
673

Els avenços tecnològics estan canviant la nostra realitat d’una forma cada cop més ràpida. Avui en dia tots depenem de la tecnologia, fins i tot per a les nostres tasques més quotidianes. Ara bé, darrera d’aquests avenços hi ha, en gran part, els programes informàtics que els desenvolupadors han creat.

Programar és el procés de comunicar-se amb una màquina en el seu idioma per aconseguir que faci allò que nosaltres volem. El sistema operatiu Windows, el cercador Google, el sistema Android o iOS dels dispositius mòbils… han estat creat gràcies a la programació.

l’escola de programació i robòtica codelearn som molt conscients d’aquesta realitat i és per aquest motiu que volem apropar la programació i la robòtica a infants i joves d’una manera lúdica i innovadora, on els alumnes treballen tant individualment com per projectes guiats per un tutor que els acompanya en el seu desenvolupament. La nostra missió és formar-los en una de les habilitats claus del segle XXI i puguin fer front als reptes actuals i de futur de la nostra societat.

Els alumnes de codelearn també aprenen amb les últimes tecnologies: robots Mindstorms i Wedo, impressores 3D, Arduino, Raspberry Pi, etc.  A llarg termini, adquireixen els coneixements i habilitats necessàries per a la creació de jocs, pàgines i aplicacions web o per a la programació d’aplicacions per a tablets i dispositius mòbils, entre d’altres.

Codelearn Premià de Mar
C/Milà i Fontanals, 10 · Tel. 603 043 679 · www.codelearn.cat
COMPARTIR