Reforç de les comunicacions al Maresme amb tres nous autobusos d’Empresa Casas i una inversió de 760.000 €

Text: Gencat
387

El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, i el conseller delegat de Moventis, Josep Maria Martí, juntament amb l’alcalde de Mataró, Joan Mora, i la regidora de Via Pública, Núria Calpe, van presentar el passat 6 de març els tres nous autobusos que s’incorporen a la flota d’Empresa Casas amb l’objectiu de millorar les connexions en transport públic des del Maresme; en concret, entre Mataró i la ciutat de Barcelona.

Per al director general, la mesura “respon a les necessitats de mobilitat d’un gran nombre de població que es desplaça a diari al llarg de l’àrea d’influència de Barcelona i, en concret, a la franja de la costa del Maresme, i suposa una millora notable de la qualitat del servei ofert”.

El conseller delegat de Moventis, Josep Maria Martí, va destacar “l’esforç continu d’Empresa Casas per renovar contínuament el parc de vehicles per garantir la seguretat i la comoditat dels usuaris. La suma de la inversió ascendeix a 760.000€”. Amb més de 60 anys d’història i servei a una de les zones més poblades de la rodalia de Barcelona, la companyia segueix creixent i introduint innovació i valor afegit al transport públic del Maresme, fins i tot en un context complex com l’actual.

3 nous autobusos d’última generació

En concret, dos dels autobusos Iveco Crossway de 12 metres i 50 places assegudes es van incorporar a l’itinerari regular que actualment connecta diverses poblacions del Maresme amb la ciutat de Barcelona a través de l’N-II (línia C-10); i, per la seva banda, l’autobús articulat Volvo Sunsundegui va incorporar-se a la línia directa que uneix Mataró amb el centre de Barcelona per autopista en 35 minuts (línies C1 i C2). Amb aquest model d’autobús articulat es guanyen 6 places assegudes, fins a assolir els 71 passatgers asseguts, una millora qualitativa tenint en compte l’alta densitat d’utilització d’aquesta línia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí