Regals per a ells

Naturcenter.
648

Ara per Nadal ens fem regals entre nosaltres, i moltes persones ho fan també amb les seves mascotes. Vist des de fora, molta gent que no té aquesta relació amb els animals pot pensar que és un fet totalment innecessari i prescindible, però en molts dels casos hi ha persones que depenen moltíssim dels seus animals, sigui pel simple fet d’estimació, perquè els hi aporten companyia o perquè els recorden a alguna altra persona. Són éssers que es fan estimar i apreciar gràcies a la seva fidelitat i apreci que ens transmeten a molts de nosaltres. Podem trobar una gran varietat de casos en els quals els nostres animals, siguin quins siguin, juguen un paper importantíssim en el desenvolupament del dia a dia de la nostra vida.

Gossos, gats, conills, hàmsters, fures, lloros, cotorres… tots ells ens omplen a la seva manera un espai de la nostra llar, i aquelles persones que estimem els animals, no ens els podem oblidar durant aquestes dates. Sense adonar-nos, aquests animals es converteixen en un més de la família; així doncs, és totalment lògic que gran part de la gent opti per fer un petit obsequi al seu animal durant aquestes èpoques festives, tal i com fem amb els nostres familiars i amics.

Què els hi podem regalar?

Doncs trobem un munt de coses adaptades a cada un d’ells. Pel nostre gos podem optar per una gran varietat de joguines; igual com els nens, estaran tot el dia entretinguts amb la seva nova joguina. O per altra banda, podem optar per regalar-li aquell lot de galetes que ens serveixen per donar-li poc a poc com a premi. Ossos, collars, corretges, llaminadures, roba d’abrigar, colònies, casetes, coixins, llits, matalassos… tots ells són elements necessaris en el seu dia a dia i que poden actuar perfectament com a regal molt funcional.

Al nostre gat també li podem regalar algun d’aquells elements que durant l’any ens adonem que ho necessiten, com pot ser un rascador amb el qual el tindrem entretingut moltes estones, joguines de mil formes i materials, collars, llitets… i aprofitem durant aquestes èpoques per fer-ho. També podem optar igual com amb els gossos, per obsequiar-li amb un lot de llaminadures o galetes adequades per a ells.

Pels ocells, lloros, guacamais… hi ha una gran varietat de joguines, escales, nusos, cordes, gronxadors… que podem afegir a la seva gàbia perquè es diverteixin i s’entretinguin encara més. També podem optar pels lots de llaminadures o fruites deshidratades que tant els hi agraden.

També pels nostres amics conills, fures, hàmsters, eriçons… podem obsequiar-los amb un sense fi de detalls com poden ser collars, colònies, xampús, roba, joguines, llaminadures, raspalls…

I per a aquells animals que no tenim una relació tan directe, com poden ser els peixos, rèptils i amfibis, de ben segur que també trobarem un regal adequat per a cada un d’ells, des d’una menjadora automàtica a una decoració pel seu hàbitat o algun menjar amb alguna delicatessen.

Tal i com hem dit, durant aquestes èpoques en què tothom es fa regals, podem fer-ne algun al nostre animal, però la veritat és que no necessitem cap excusa per premiar el seu bon comportament al llarg de l’any.

Finalment, com a aspecte més important de tots, només volem remarcar que no hi ha millor regal que puguem fer als nostres animals que la tinença responsable i adequada de tots ells, procurant cobrir sempre totes les necessitats que puguin requerir.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí