Un restaurant japonès de Premià de Mar guanya el ‘Joc de Cartes’ de TV3

Text: Ràdio Premià de Mar
498

El restaurant japonès del port de Premià de Mar Offu Sushi Bar va resultar guanyador del concurs-reality de TV3 ‘Joc de Cartes’, en què diferents restaurants competeixen amb les seves bondats. En aquesta ocasió, el programa posava al ring quatre establiments maresmencs que serveixen els seus plats amb el mar a la vista, i novament eren els punts dels quatre restauradors més les puntuacions particulars del xef que presenta el programa el que determinaven el guanyador.

Els altres restaurants que prenien part d’aquest ‘Joc de Cartes’ van ser La Mar Bonica de Malgrat de Mar, La Caleta de Sant Vicenç de Montalt, i el Bitakora d’Arenys de Mar.

La propietària de l’Offu Sushi Bar es diu Fabiana, és italiana, resideix al Masnou i tot i que sempre ha treballat en restauració, fa sis anys va obrir aquest restaurant, que és el seu primer establiment de restauració. La propietària de l’Offu Sushi Bar ha admès que el premi suposa un gran reconeixent a la feina, i també ha valorat molt la vivència de participar en el concurs i conèixer els altres concursants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí