Rodalies de Catalunya ofereix el Tiquet Turístic Maresme

Text: RENFE
353

Rodalies de Catalunya ofereix als seus clients el Tiquet Turístic Maresme, un bitllet que inclou el viatge d’anada i tornada amb tren des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalia a qualsevol estació del Maresme, i descomptes en alguns establiments dels municipis d’aquesta comarca.

A més, s’ha distribuït a totes les estacions de Rodalia de Barcelona una guia on els usuaris podran trobar rutes i punts ineludibles a visitar al Maresme, així com un llistat dels establiments que ofereixen beneficis a les persones que hagin adquirit el Tiquet Turistic.

El Maresme és una comarca per visitar tot l’any, combina la riquesa d’una zona turística reconeguda internacionalment, amb platges de bellesa mediterrània, la cultura, la gastronomia i les tradicions de les seves festes populars amb el verd dels tres parcs naturals.

El tren de rodalia que passa per tota la costa del Maresme connecta la major part de les poblacions del Maresme entre sí i amb el centre de Barcelona. Es tracta dels trens més moderns amb una alta freqüència de servei, amb un tren cada 10 minuts.

Els clients que vulguin més informació sobre preus i horaris disposen del telèfon 900 41 00 41 així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí