Roig – Roig Vins, nou celler, botiga gourmet i de degustacions, obre les seves portes a Cabrera de Mar

Text: Redacció
1496

El passat 17 de desembre va obrir les seves portes a Cabrera de Mar Roig – Roig Vins (plaça de l’Ajuntament, 1), un nou celler, botiga gourmet i de degustacions, al centre del municipi. És un nou i suggerent espai enològic i gastronòmic, el primer d’aquestes característiques al poble.

Els seus impulsors són els germans Toni i Pep Roig, coneguts per haver estat al capdavant de la botiga d’alimentació Can Roig, un establiment comercial que ha estat regentat per diverses generacions de la família durant 62 anys.

Amb Roig – Roig Vins comencen una nova etapa professional. El nou espai, que combina en el seu estil tradició i modernitat, vol esdevenir un punt de referència i de trobada.

Qualitat i ‘passió pels vins’

A Roig – Roig es poden adquirir una gran varietat de productes de qualitat, però també prendre vins, fer un vermut o menjar tapes fredes.  Estan especialitzats en vins, caves, licors i botiga gourmet. Segons expliquen els promotors d’aquest nou espai enològic i gastronòmic: “Obrim una nova etapa amb molta il·lusió i amb els objectius de posar a disposició del públic bons productes, però també un espai on passar una immillorable estona, impulsat per persones que sentim passió pels vins”.

El nou celler està obert durant la setmana, en un horari de 8’30 a 14h i de 18 a 21h. A més de ser una botiga tradicional, té el valor afegit d’adquirir els productes i que te’ls serveixin en un indret molt agradable i acollidor, amb molt d’estil i personalitat.

D’altra banda, també s’hi pot trobar una diversificada selecció de vins que van des dels de la DO Alella fins a marques de cellers catalans, espanyols i internacionals. L’establiment ofereix també d’altres productes gourmet com una selecció de formatges o cerveses artesanes i tenen previst organitzar, en un futur, tasts de vins oberts al públic.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí