Sentir-hi bé per viure bé

Text: Redacció
274

Un de cada cinc europeus afirma que els audiòfons són un dels cinc invents més importants de la història de la medicina, segons un estudi recent elaborat per l’Institut Nacional francès de Sanitat i Investigacions Mèdiques. Això fa que els audiòfons siguin considerats un dels 10 invents més importants de la medicina, segons aquest mateix estudi.

I és que tenir una bona audició és clau per tenir una bona qualitat de vida. Tan important que fins i tot un estudi islandès afirmava que les persones d’edat avançada amb pèrdua d’audició tenen un índex de mortalitat superior; en canvi, les persones amb pèrdua d’audició que utilitzen audiòfons tenen el mateix índex de mortalitat que les persones amb audició normal.

Per això és important que les persones revisem la nostra audició a partir dels 60 anys i que combatem tòpics obsolets sobre els audiòfons. Perquè els audiòfons d’última generació són petits ordinadors d’alta tecnologia i disseny exclusiu. Res comparat amb el que hi havia abans. Aquest canvi de concepte dels audiòfons és el que està ajudant a què les persones decideixin no resignar-se a sentir-hi malament i buscar una solució a la seva pèrdua auditiva.

Conscients que val molt la pena sentir-hi, al Centre Auditiu Aural de Mataró practiquen revisions auditives gratuïtes i recomanen a les persones, sobretot als majors de 60 anys, que es revisin l’oïda per tractar d’aturar a temps alguns processos de deteriorament de la capacitat auditiva.

Tot tipus de facilitats

El Centre Auditiu Aural de Mataró, distribuïdor dels audiòfons de més qualitat del mercat, els audiòfons Widex, ofereix als seus clients les màximes facilitats perquè solucionar els seus problemes auditius no sigui un problema: Finançament fins a 3 anys, garanties de 3 anys, piles gratis durant aquests 3 primers anys, assegurança de pèrdua i robatori i substitució de l’audiòfon en cas de trencament. L’objectiu és que l’usuari d’audiòfons Widex no s’hagi de preocupar per res durant els tres anys de garantia.

Els audiòfons més revolucionaris, només a Aural

El Centre Auditiu Aural de Mataró, a més, és l’únic centre de la localitat que compta amb els audiòfons WIDEX EVOKE, tota una revolució tecnològica que està impactant molt entre els usuaris d’audiòfons de tot el país. I és que aquests audiòfons són els primers audiòfons del món amb intel·ligència artificial.

La intel·ligència artificial no és una cosa nova, ja la utilitza Google, Amazon o els cotxes sense conductor. Però Widex, el distribuïdor exclusiu de la xarxa de centres auditius Aural, és el primer fabricant a incorporar-ho a uns audiòfons.

Això permet a aquests audiòfons ser els primers que aprenen de l’experiència de l’usuari i milloren cada cop que s’utilitzen. Són capaços d’identificar les preferències de l’usuari, saber com li agrada més sentir en qualsevol ambient i proporcionar-li una experiència d’escolta millor i més personalitzada.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí