Serps apropiades per a nens

Text: AMIC
453

Hi ha serps específiques per a edats específiques.

  • La serp de blat de moro s’alimenta de rosegadors, generalment va darrere de la seva presa lentament i embolica el seu cos al voltant d’aquesta per asfixiar-la. Es tracta d’un animal molt dòcil, ideal per a qualsevol nen. Pot créixer entre 0,70 i 1,30 metres i pot viure entre 15 i 20 anys.
  • Les pitons reals són excel·lents serps per començar. Només creixen entre 1 i 1,5 metres, són molt dòcils i extremament manejables, s’alimenten fàcilment i no són problemàtiques.

Ambdues serps són les millors per començar. La seva alimentació és simple, depenent de la mida poden ser alimentades amb una rata petita per setmana, o cada dues setmanes. Una vegada obtingut el rèptil, el següent que necessiteu és una gàbia. El millor és un terrari, ja que la serp podrà veure des de tots els angles i no sentirà que està atrapada. Manteniu sempre aigua fresca a l’interior del tanc. I compreu una manta tèrmica o una pedra de calor. Recordeu que són serps i poden ser agressives si se les tracta de manera agressiva.

COMPARTIR