Sorli Emocions celebra el primer aniversari amb una programació especial d’activitats

Text: Redacció
409

De l’1 al 30 de novembre Sorli Emocions celebra el seu primer any de vida a Vilassar de Dalt amb l’organització d’un programa d’activitats i tallers diversos vinculats a la moda, a la cultura, a la música, a l’esport i la salut, al turisme i a la gastronomia.

En relació a la moda, als complements i a la cosmètica, Sorli Emocions oferirà diversos tallers, una nova edició del Black Friday per al divendres 27 de novembre amb descomptes especials, així com un 30% de descompte en complements tot el mes.

La programació especial de Sorli Emocions també té un vessant cultural, ja que inclou presentacions de llibres com ara La lliçó secreta, de Francesc Miralles o La maledicció dels Palmisano, de Rafel Nadal i actuacions musicals a la terrassa bar a càrrec dels artistes Buena Vida, Natalie Ross, Octavi Coronado Swinglet o Shakin’All.

Sorli Emocions també és esport i per això el 20 i 21 de novembre es celebrarà un Torneig de Pàdel i diverses masterclass i exhibicions de ioga, zumba o cycling. A més durant tot el mes es convida a conèixer el centre esportiu Sorli Sport i el seu spa.

Pel que fa a la gastronomia, la programació del primer aniversari de Sorli Emocions inclou l’organització d’un taller de pa artesanal amb Xavier Barriga el 4 de novembre; un taller de cuina nadalenca amb el xef de Sorli Emocions, Juan Jiménez, el 10 de novembre o un taller de maridatge de xocolata i cava amb Simón-Coll Amatller, el 13 de novembre. Els vins i caves també tindran el seu lloc a l’aniversari del Sorli Emocions amb la celebració de diversos tastos a càrrec de firmes com ara Gramona, Jean Leon, Torres o Louis Roederer.

Durant tot el mes també s’organitzen diverses activitats infantils, com ara una jornada d’animació el diumenge 1 de novembre, diverses sessions de contacontes amb Lali Rondalla el 7, 14, 21 i 28 de novembre o un taller de maquillatge infantil, el 21 de novembre.

Finalment s’organitzarà una jornada de portes obertes el 21 de novembre per conèixer l’Hotel de Sorli Emocions.

Market Emocions

A la programació del primer aniversari de Sorli Emocions destaca la primera edició del Market Emocions, un esdeveniment que tindrà lloc del 13 al 15 de novembre i en el qual s’oferiran les últimes tendències en moda, parament de la llar i complements de diverses marques i firmes de prestigi. Tot plegat acompanyat d’actuacions musicals i activitats i tallers gratuïts per a tota la família. Concretament, el Market Emocions tindrà lloc el divendres 13 de de novembre de 16.30h a 20h, el dissabte 14 de novembre de 10h a 20h i el diumenge 15 de novembre de 10h a 17h.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí