Sorli Emocions celebra el seu tercer aniversari amb una nova edició de l’Emocions Market

Text: Redacció
739

Els dies 3, 4 i 5 de novembre el complex comercial i esportiu Sorli Emocions acollirà una nova edició de l’Emocions Market, un esdeveniment social de referència que es celebra a Vilassar de Dalt (Maresme) i que espera rebre entre 8.000 i 10.000 visitants. Basat en el “concept store” on trobar des de productes gourmet o d’alta cosmètica fins a moda, joieria, decoració i art en un total de 50 parades, l’Emocions Market té lloc sota una haima de 400 metres quadrats.

L’Emocions Market també comptarà amb una variada oferta gastronòmica sobre rodes amb diversos foodtrucks, així com amb diferents activitats infantils i concerts de rumba catalana a càrrec del grup “Alma de Boquerón”, de fusió amb “Tori Sparks i Calamento” i de Rythm‘n blues amb “Blueroomess”.

Coincidint amb aquesta edició de l’Emocions Market s’obrirà la botiga de Sorli Emocions tot el cap de setmana. Els assistents podran comprovar la renovació de la botiga amb nou mobiliari i també amb nous productes que reforcen les línies masculina, de nadons, de complements i també la de vins locals.

D’altra banda, l’Emocions Market coincidirà amb el 3r Open de Pàdel de Sorli Sport, que tindrà lloc del 4 a l’11 de novembre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí