“Sorli Emocions és un espai molt transversal, adreçat a tots tipus de persones”

Text: Albert Calls  // Foto: Cedida
451

Anna Sorli és la directora general del grup Sorli i representa la tercera generació de la família dedicada al món de la distribució. Fa més de 20 anys que treballa a l’empresa familiar. Parlem amb ella amb motiu de la celebració del primer any del Complex Sorli Emocions, a Vilassar de Dalt.

Un any de Sorli Emocions. Com valoren aquesta primera etapa?
Molt bona! Pels comentaris positius que ens fan arribar els clients i veïns, arribem a la conclusió que la nostra proposta en benestar, experiència de compra i gastronomia ha calat i ha suposat un veritable esdeveniment tant per la vila de Vilassar de Dalt com pel Maresme en general.

Quina és l’oferta comercial que fa Sorli Emocions?
Sorli Emocions ofereix una variada i acurada selecció en primeres marques en complements, cosmètica, perfumeria, parament de la llar, alimentació o vins en un espai de 3.000 m². Sempre buscant oferir la sorpresa fins i tot en el més petits detalls.

Molt més enllà de l’àmbit comercial, però, quines propostes més ofereix el complex?
El complex de Sorli Emocions, de 15.000 metres quadrats construïts inclou Sorli Sport, un centre esportiu d’última generació que ja compta amb més de 1.000 socis, on trobem màquines d’alta gamma entre les que destaca l’ALTER G, una màquina per córrer i sentir els efectes de la gravetat que utilitzen esportistes d’elit com Pau Gasol o Rafa Nadal. El centre també ofereix 6 pistes de pàdel, piscina, spa i centre de bellesa Natura Bissé.

Sorli Emocions inclou un restaurant gastronòmic i un hotel de quatre estrelles amb 33 habitacions, totes amb sortida exterior, amb piscina exterior i dues sales per convencions.

A quin tipus de públic s’adrecen?
Sorli Emocions és un espai molt transversal, adreçat a tots tipus de persones, de diferents edats, que tinguin un punt de curiositat i inquietud i que se sentin atrets per propostes noves i atractives.

D’on ve majoritàriament el públic que els visita?
Lògicament, la major part del públic és del Baix Maresme, però també tenim visitants del Vallès Oriental i del Barcelonès.

Amb la celebració del primer aniversari han ofert tota una línia d’actes al públic. Què en destacaria?
A Sorli Emocions hem volgut celebrar el nostre primer any de vida amb l’organització d’un programa d’activitats i tallers diversos vinculats a la moda, a la cultura, a la música, a l’esport i la salut, al turisme i a la gastronomia, que han tingut lloc al llarg de tot el  mes de novembre.

De totes les activitats potser destacaria la primera edició del Market Emocions, un esdeveniment que va tenir lloc el cap de setmana del 13 al 15 de novembre en què vam oferir en una carpa muntada per a la ocasió les últimes tendències en moda i complements. Tot plegat acompanyat d’actuacions musicals, i activitats infantils i tallers gratuïts per a tota la família.

També, lògicament, la Festa del Primer Aniversari que vam celebrar el dissabte 21 de novembre, amb molts actes populars i participatius, tallers, música en directe o visites a l’Hotel, etc.

Un dels trets de Sorli Emocions és l’acurada selecció dels seus productes? Com seleccionen quina serà la seva oferta?
Un equip de treball rastreja de forma constant les principals Fires europees i està molt atent a les noves tendències. Aquest any, sense anar més lluny, hem estat a París, Florència, Milà, Ginebra i Frankfurt.

En l’aspecte comercial, es detecta ja que la crisi remet i que les perspectives de la campanya de Nadal apunten que seran bones?
El consum està trigant a recuperar-se, però sí que hem notat des de fa uns mesos una major confiança en la gent i una certa recuperació dels nivells de consum i compres.

Quins projectes de futur tenen per a Sorli Emocions?
Continuar creixent, apostant per noves fórmules, nous productes i temes que engresquin a la nostra clientela. Ja ho anireu veient!

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí