Submergeix-te en un mar de rituals de bellesa integral i holística per al cabell

Text: Redacció
149

Felicitas Ordás, directora del saló Felicitas Hair ubicat a Mataró, va apostar en 2021 per crear i dissenyar un espai únic i innovador anomenat Hair Spa Eksperience by Revlon Professional, dissenyat per un equip d’experts, en el qual la talassoteràpia, l’antiga ciència del mar, és la base dels tractaments que retornen la bellesa i l’equilibri al cabell i al seu cuir cabellut. Una autèntica atmosfera marina que convida a una immersió profunda al benestar, amb una àmplia gamma de tractaments exclusius i personalitzats.

El cabell és un fidel reflex de la nostra salut física i emocional, per això és essencial que el cuidem degudament i coneguem les necessitats reals, segons tipologia de textura, forma i color. Doncs, no és el mateix un cabell fi i sense volum, que un cabell arrissat i encrespat o que un gruixut amb massa volum. Tanmateix, signes d’alarma, com poden ser la caiguda del cabell tan típica en canvis estacionals, hormonals o d’estrès. O la deshidratació i falta de nutrició de la nostra cabellera, així com la desestructuració o trencament del cabell o la decoloració, són problemàtiques que cal detectar i tractar correctament. Per això, un diagnòstic realitzat per un especialista perquè en faci una valoració completa, ens assessori i ens indiqui el tractament adequat, són essencials per lluir una cabellera envejable i sana.

A Felicitas Hair trobarem un nou concepte de cura capil·lar, que inclou innovadors tractaments, inspirats en el mar i que uneixen el saber de la ciència amb la potència de la natura. Partint de la talassoteràpia, els seus rituals personalitzats, incorporen els rics principis marins per a la cura dels cabells, tant del cuir cabellut com de la fibra capil·lar.

El Hair Spa compta amb un circuit que combina el poder del mar i la ciència per tractar els cabells, valent-se també de l’aromateràpia, la cromoteràpia, el disseny i la música relaxant fins a aconseguir una veritable atmosfera agradable i de desconnexió submergint-nos a l’univers marí. Cadascun dels rituals es realitza de manera exclusiva i individualitzada. Per això, a l’inici, per conèixer les necessitats reals de cada client, s’utilitza una microcàmera per elaborar un diagnòstic detallat sobre l’estat dels cabells i el cuir cabellut. A partir d’aquí es crea el ritual a mida més adequat per tornar-ne l’equilibri, i s’escullen els productes que cobreixen millor totes les necessitats, sempre preparats al moment. Els fangs, l’aigua marina pura, els ingredients marins i les algues s’uneixen per crear una sinergia única entre ciència i natura. Tots els productes que s’usen són de l’exclusiva i innovadora línia de talassoteràpia Eksperience by Revlon Professional, amb l’enfocament científic més avançat que permet seleccionar i extreure meticulosament els ingredients marins més rics per elaborar fórmules que tracten, nodreixen i reposen l’equilibri del cabell.

A més, per completar una experiència holística integral, compte amb el primer llit per a spa capil·lar d’Espanya des del qual es poden fer massatges, així com rentats Wash Experience, amb el mampo, un recipient de fusta que en deixar caure l’aigua crea una sensació perfecta per a la desconnexió.

Entrar a Felicitas Hair Spa serà tota una veritable immersió marina, per viure un viatge sensorial on aconseguirem l’equilibri, el benestar i la bellesa que comença amb un cabell i cuir cabellut sa.

FELICITAS HAIR
MATARÓ · 93 757 04 33 · www.felicitashair.es

COMPARTIR