Tres contes guiats per descobrir el Parc de la Serralada Litoral

Text: Redacció
254

A partir del programa de les Passejades guiades, el Parc de la Serralada Litoral ha preparat tres activitats per fer en família quan es vulgui. Es tracta de tres contes guiats per descobrir el Parc. Són L’Oriol, l’esquirol (a partir de 3 anys), L’Iu i les fonts (a partir de 6 anys) i L’àvia Remei (a partir de 3 anys). Els tres es poden fer seguint els itineraris senyalitzats del Parc amb l’app de Wikiloc.

Amb aquestes activitats de Viu el conte es pot descobrir com cuidar, respectar i protegir el Parc, els animalons que hi podem trobar i les plantes que ens poden ajudar. Tot això es fa a través de contes, uns contes ben especials ambientats al Parc de la Serralada Litoral en els quals a cada capítol els protagonistes proposen un repte per poder seguir amb la història quan l’aconsegueixin superar.

Cada conte té el seu propi itinerari a Wikiloc i es pot anar seguint amb el mòbil. A l’inici de l’itinerari, es troba el primer punt al track on hi haurà la introducció del conte amb el primer capítol. Després, s’anirà seguint l’itinerari i, a cada parada indicada en el track, es podrà pitjar sobre el nou capítol del conte.

COMPARTIR