Última novetat dels audiòfons Widex

Text: Redacció
351

El centre auditiu Aural de Mataró ha rebut l’última novetat que ha presentat l’empresa danesa d’audiòfons Widex. Es tracta d’Enjoy, l’esperada renovació de la seva gamma d’audiòfons del segment econòmic.

Fa un any, Widex va ser el pioner a presentar tota una revolució, audiòfons amb intel·ligència artificial, que van aprenent de les preferències auditives de cada usuari. Això va representar tot un canvi de paradigma, similar al que hi va haver fa 20 anys, amb l’aparició dels audiòfons digitals.

Ara, amb Enjoy, renova completament tota la seva gamma d’audiòfons econòmics, implementant-hi una sèrie de prestacions fins ara només a l’abast d’audiòfons de gammes superiors, connectivitat directa amb el telèfon mòbil, audiòfons recarregables, velocitat de processament quasi triplicada respecte els audiòfons que substitueixen; tot orientat a aconseguir una gran millora de la  comprensió de les converses, en tot tipus d’ambients.

I el millor de tot és que totes aquestes millores venen sense augmentar significativament el preu. Ara tothom pot gaudir d’un audiòfon de qualitat Widex a preus interessants.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí