Una rotllana gegant encercla Arenys de Munt per commemorar el Dia Universal de la Sardana

Text: ACN / Jordi Pujolar
376

Uns 500 sardanistes van encerclar el passat diumenge 16 de juny amb una rotllana gegant el centre del poble d’Arenys de Munt, amb motiu de la celebració del Dia Universal de la Sardana. La construcció va envoltar els carrers principals de la vila, a l’entorn de l’església. Els dansaires van ballar al ritme de la sardana ‘Arenys de Munt’, que el compositor Ricard Viladesau va dedicar a aquesta vila l’any 1957. La ‘sardana monumental’ és la segona composició de gran format que es fa al municipi en pocs mesos, després que el passat mes de març es va fer la primera sardana aèria de Catalunya. Arenys de Munt és aquest any 2013 la Capital de la Sardana.

A la plaça de l’església d’Arenys de Munt, la interpretació de la sardana ‘Arenys de Munt’ es va viure de manera especial. Mig miler de persones es van donar les mans i van encerclar el centre del poble amb una sardana gegant per commemorar aquesta diada.

Aquesta composició és la segona de gran format que es fa al municipi, en el marc dels actes de celebració de la capitalitat de la sardana. El mes de març ja es va fer una sardana aèria, en la qual un grup de dansaires es va elevar sobre la plaça de l’església per ballar a l’aire. Dels actes encara pendents, destaca la primera festa Aplectrònic, que tindrà lloc al setembre i en què es combinarà cobla i música electrònica.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí