Vilassar Comerç organitza el Market Primaveral el 28 de maig

Text: Redacció
81

Vilassar Comerç organitza el Market Primaveral que tindrà lloc el dissabte 28 de maig als carrers de Santa Eulàlia amb Sant Artur de Vilassar de Mar de 12 h a 24 h. En aquesta ocasió, volen que sigui una fira que combini la moda, l’art, la cultura i la restauració de Vilassar de Mar. Un lloc a on gaudir amb amics i família.

Durant el dia es podrà gaudir de carpes de moda, gastronomia, tallers, cultura, música en directe, diferents espectacles i, al vespre,  d’una desfilada de moda.

Els Ssstrepits donaran el repic inaugural de la festa. Sortiran a les 11 h. de l’Av. Montevideo amb Narcís Monturiol i a les 12 h. tenen prevista l’arribada a la fira. A partir de llavors, hi haurà espectacles i activitats tot el dia a la fira. Entre les més destacades, es podran degustar les delícies dels restauradors, posar a prova les habilitats amb la pista gegant d’escalèxtric gentilesa de Slot Meting, o sorprendre’t amb la màgia de Màgic Grup Maresme. A les 21 h tindrà lloc la desfilada, i a les 22 h un concert a càrrec de Chucho Diaz que tancarà la fira.

COMPARTIR