Viu el Nadal a la Casa Coll i Regàs

Text: Redacció
167

Per segon any consecutiu, amb el nom “El teu Nadal a la Casa Coll i Regàs”, els mesos de desembre i gener, s’organitzen visites ambientades en els costums modernistes nadalencs.

‘La Casa Coll i Regàs com a mostra dels gustos modernistes’, ‘Nadal en família a la Casa Coll i Regàs’ i ‘El misteri de Nadal a la Casa Coll i Regàs’ són les propostes que la Fundació Iluro ha preparat per donar a conèixer la casa i apropant el modernisme a tots els públics que s’apropin a la ciutat en aquestes dates.

‘La Casa Coll i Regàs com a mostra dels gustos modernistes’, és una visita-tast per reviure els costums de la burgesia catalana. ‘Nadal en família a la Casa Coll i Regàs’, són diverses opcions de visita-taller familiar per descobrir aquest patrimoni modernista en família engalanant la ciutat per Nadal. ‘El misteri de Nadal de la Casa Coll i Regàs’, és un Escape Room que s’adapta perquè tots els públics en puguin gaudir.

Tots els productes es poden reservar a través del web www.casacolliregas.cat on també es podran adquirir nous productes combinats d’entrades i de marxandatge exclusiu: Regala Casa Coll i Regàs, regala cultura.

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí