XVIII edició de la Fira de la Cirera d’en Roca a Arenys de Munt

Text: Redacció
748

Arenys de Munt impulsa novament la XVIII edició de la Fira de la Cirera d’en Roca així com les seves Jornades Gastronòmiques. Un any més, qui s’hi acosti podrà tastar les delícies elaborades amb aquest preuat producte de la terra. Únic en el seu gènere.

La Fira de la Cirera d’en Roca se celebrarà el proper 24 de juny a partir de les 17 h. Els productors vendran les cireres a la Riera, diverses actuacions, fira artesana, puntaires a la plaça i el tradicional concurs d’escopir pinyols pels que tinguin més bufera animaran aquest esdeveniment.

D’altra banda, els restaurants d’Arenys de Munt celebraran les Jornades Gastronòmiques de la Cirera d’en Roca del 17 de juny al 16 de juliol, realitzant plats especials dedicats a aquesta fruita. Els participants a les jornades són: Restaurant Collsacreu, Restaurant Lourdes, Restaurant L’Era, Restaurant Martori, Restaurant l’Obrador, Pastisseria La Lyonesa i Restaurant Infinit.

La cirera d’en Roca, producte exclusiu i singular d’Arenys de Munt, es caracteritza per tenir una carn forta, de color groc i vermell, dolça i àcida a la vegada i amb propietats organolèptiques. És coneix com cirera d’en Roca tot recordant a la família de minaires que la van portar a Arenys de Munt.Actualment és considera un valuós producte de la terra.

PROGRAMA DIUMENGE 24 DE JUNY

17h. XXIV Trobada de Puntaires a la plaça de l’Església.
18h. Inauguració oficial de la Fira.
18.15h. Festival de final de curs d’”Aïna Dance Studio”.
19h. Entrega d’obsequis a les participants de la trobada de puntaires.
19’15h. Saphie Wells & the Swing Cats presenten un repertori de swing recordant temes clàssics del jazz.
A la Zona de la Riera: Venda de cireres, fira artesana i tallers infantils.
A la plaça Catalunya: A les 18.30h. inici del novè concurs popular d’Escopir pinyols.

COMPARTIR