XX Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró

Text: Redacció
591

Mataró celebra enguany les XX Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró, la sèpia amb pèsols i patates, amb la participació de 10 restaurants, dels quals 8 són de Mataró i 2 d’altres municipis de la comarca. En concret, són els següents: Caminetto, El Gourmand, Iluro, L’Harmonia, La Girella, La Nova Rosaleda, Mundial i Nuus-Hotel Atenea Port Mataró, de Mataró; i El Parador, de Canet de Mar i Pins Mar, de Sant Andreu de Llavaneres. Les Jornades les organitza el  Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme.

Al  llarg dels darrers 20 anys, el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme s’ha posicionat com un Gremi bàsicament gastronòmic, fomentant en tot moment els productes de la terra i del nostre territori, els productes de kilòmetre zero. D’aquesta manera, ha col·laborat  àmpliament en la difusió de la cultura culinària mediterrània i de la gastronomia típica de la comarca del Maresme.

El tret de sortida de les  Jornades del Plat de Mataró es  farà amb una presentació amb autoritats i la Junta Directiva del Gremi, a l’aula de cuina de l’Escola de Restauració i  Cambreria de Mataró, propietat del Gremi. Serà el proper 16 de març a les 12 hores.  S’elaborarà la recepta del Plat de Mataró conjuntament amb alumnes de l’escola, servint posteriorment un  tast als assistents.

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí