3a edició MotorTotal, FirMercat del Vehicle d’Ocasió, km 0 i nou

Text: Motor Total
1620

Del 10 al 13 de maig l’Espai Firal del Nou Parc Central novament acollirà entre 250 i 300 vehicles exposats a la venda, en la tercera edició de la fira dedicada al vehicle d’ocasió, km 0 i nou en condicions excepcionals.

En més de 4.500 m2, quedaran representades 22 marques punteres del sector (Mercedes, Smart, Audi, Volkswagen, Chevrolet, Ssangyong, Volkswagen Comercials, Kia, Mitsubishi, Seat, Lancia, Jeep, Dodge, Chrysler, Ford, Hyundai, Peugeot, Fiat, Renault, Dacia, Opel i Skoda) consolidant així a Mataró com a capital automobilística. Una exposició amb el principal objectiu de potenciar el sector i on els concessionaris exposaran vehicles d’ocasió, km 0 i nous en condicions excepcionals i amb les màximes garanties de qualitat. A més aquesta edició compta amb la presència de l’asseguradora Mapfre, un sector directament vinculat amb l’automòbil.

Aquest gran aparador obrirà les seves portes el dijous 10 a les 16.00 h fins les 20.30 h. El divendres 11, dissabte 12 i diumenge 13 la fira restarà oberta al públic en horari ininterromput d’11.00 h a 20.30 h.

En aquesta edició i amb la intenció de premiar tots aquells que comprin un vehicle durant els dies de la fira, entraran automàticament en el sorteig de 3 xecs regal de 500 € de descompte del preu del cotxe que hagin adquirit (total valor premis: 1.500,00 €). El sorteig es realitzarà el diumenge 13 abans de la clausura de la fira i en el mateix moment es contactarà amb els guanyadors dels premis. El lliurament dels xecs regal als 3 compradors afortunats, es farà en cada un dels concessionaris a qui correspongui la venda del vehicle.

A més, durant els dies de la fira, els més “petits de la casa” podran passar-s’ho d’allò més bé en el parc infantil que hi haurà instal·lat. I per als més grans, l’empresa 9TRANSPORT, que presenta les últimes novetats en bicicletes elèctriques, us donarà la oportunitat de provar-les in situ.

COMPARTIR