8a edició MotorTotal a Mataró

Text: Redacció
446

En més de 3.000 m2, quedaran representades quasi una vintena de marques punteres del sector de l’automòbil i les motos, consolidant així a Mataró com a capital automobilística. Una exposició amb el principal objectiu de potenciar el sector i on els concessionaris exposaran vehicles i motos d’ocasió, km.0 i nous en condicions excepcionals, amb les màximes garanties de qualitat.

L’any 2015 i el que portem de 2016 queda palès que el sector de l’automoció manté un creixement lent però constant, mes rere mes, gràcies a les ajudes del govern per a l’adquisició de vehicles nous i a l’obertura novament de l’aixeta del crèdit. L’augment en la venda de vehicles d’ocasió que va iniciar-se com a conseqüència de la davallada en les vendes de vehicles nous a causa de la crisi, també segueix mantenint un ritme constant de creixement. Tot i això el sector està esperançat en què aquesta tendència vagi a més el que queda d’any i l’any vinent. I a fi i efectes d’incentivar la compra, els expositors participants juntament amb l’organització de MotorTotal, sortejaran entre tots aquells que adquireixin el seu vehicle durant els dies de la fira, 3 xecs-regal de 400 euros a descomptar del preu del cotxe.

El diumenge 24 a les 12.00 h. es celebrarà la tercera Concentració MotorTotal de cotxes i motos clàssiques, gentilesa de Maresme Clàssics. Una exposició d’autèntiques relíquies que van des dels anys 40 fins els 70. Abans d’arribar-hi, faran una petita rua per alguns dels carrers de Mataró.

A més, durant els dies de la fira, els més “petits de la casa” amb tota la família, podran passar-s’ho d’allò més bé en el mini-golf que hi haurà instal·lat.

Aquest gran aparador obrirà les seves portes el dijous 21 a les 16.00 h. fins les 20.30 h. El divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24, la fira restarà oberta al públic en horari ininterromput d’10.30 h. a 20.30 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí