MotorTotal arriba a la 10a edició

Text: Redacció
554

Del 26 al 29 d’abril l’Espai Firal del Nou Parc Central de Mataró acollirà la desena edició de MotorTotal, Fira del vehicle nou, Km. 0 i Seminou de Mataró i Maresme. Una exposició amb el principal objectiu de potenciar el sector i on queden representades més de 20 marques i 150 vehicles.

MotorTotal va néixer en el període més àlgid de la crisi amb l’ànim d’incentivar la compra en un moment on la venda de vehicle nou va patir una baixada en picat. Com a conseqüència d’aquest fet va augmentar la venda de vehicles d’ocasió.

Quasi 10 anys després, l’economia afortunadament es va recuperant i ha permès una lenta però contínua remuntada en la venda de vehicle nou. Això ha fet que MotorTotal s’adapti als nous moments i canviï la seva denominació passant a ser la Fira del vehicle nou, km0 i seminou de Mataró i Maresme.

Per a celebrar el desè aniversari la organització ha preparat ‘Diverteix-te a la fira en família’, tot un seguit d’activitats per a tota la família amb màgia, malabars, globus amb formes, maquillatge, xanquers…

També hi haurà la 5a Concentració MotorTotal de cotxes clàssics, gentilesa de Maresme Clàssics, amb l’animació d’un xanquer “mecànic” molt entremaliat.

MotorTotal 2018 obrirà les seves portes el dijous 26 a les 16 h., fins a les 20.30 h. El divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29, la fira restarà oberta al públic en horari ininterromput, de 10.30 h. a 20.30 h.

LA FIRA EN FAMÍLIA
Divendres 27 i dissabte 28 d’abril
17 h: T’atreveixes a pintar-te la cara?
18 h: Demana el globus amb la forma que vulguis.
19 h: Espectacle musical de màgia i malabars.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí