Toyota Marescar presenta la nova família híbrida Toyota Corolla

Text: Redacció
353

El passat 11 d’abril, el concessionari Toyota Marescar Motor va reunir amants i experts del sector de l’automoció en un acte de presentació de l’última gamma de vehicles híbrids Toyota que aterren amb una excel·lent acollida en el mercat espanyol.

L’acte de presentació de la nova família Toyota Corolla va reunir prop d’un centenar de persones a les instal·lacions del concessionari Marescar Motor de Mataró, propietat de CSM Grup Vallès. A l’acte van assistir diferents personalitats del sector, empresaris de la zona, periodistes i diferents membres de l’equip intern del concessionari i del grup al qual pertany, CSM Grup Vallès.

L’esdeveniment va arrencar amb un còctel de benvinguda per a tots els assistents i es va inaugurar de manera oficial amb un dinàmic discurs de presentació de la mà de Jordi Pérez, responsable de Màrqueting del grup CSM. Va prosseguir amb unes paraules de Carlos Solano, soci i propietari de CSM Grup Vallès, que va agrair als assistents la seva presència.

Per la seva banda, Joan Sánchez, Cap de Vendes de Marescar Motor Mataró, va concloure l’acte de presentació amb una explicació detallada dels tres nous models híbrids Toyota Corolla. A més, va mostrar amb una presentació projectada les diferents característiques i avantatges de la conducció híbrida, fent especial èmfasi en la seva major sostenibilitat mediambiental.

Finalment, la vetllada va ser amenitzada amb música en directe per un violinista discjòquei i un servei de càtering per als convidats que va fer que els assistents gaudissin d’una nit en què els vehicles del futur immediat van ser els protagonistes absoluts.

Anteriorment també es van celebrar els actes de presentació de la Família Corolla en els concessionaris Toyota del Grup CSM de Granollers i Terrassa. Amb més de 10 anys de trajectòria, CSM Grup engloba els concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí