Maresme Lesseps de Mataró presenta la nova marca de vehicles Cupra

Text: Redacció
436

El concessionari de cotxes Maresme Lesseps de Mataró va presentar, el passat 29 de març, el nou espai oficial de Cupra –l’únic de tot el Maresme–, que des del 2018 és la marca esportiva independent de Seat.

L’acte de presentació va comptar amb l’assistència de centenars de persones i  va ser amenitzat  amb l’actuació d’un grup de street dance. D’altra banda, també es va exhibir el primer model en comercialitzar-se d’aquesta nova etapa: el Cupra Ateca.

Precisament, tots els assistents a l’esdeveniment van poder veure i si ho desitjaven, pujar-hi, al que suposa “un nou replantejament de vehicle SUV Especial per a gent especial, amb productes únics, sofisticats i d’elevades prestacions”, segons expliquen els impulsors d’aquesta marca. “El Cupra Ateca és un esportiu que respira elegància, la unió de dos mons que semblaven enfrontats. No és contradicció, és evolució”, afegeixen.

Amb un esperit de vehicle nascut als circuits, el Cupra Ateca està fet per a la vida real. Amb tracció integral i un motor tecnològicament avançat, redefineix la idea del SUV (Sport Utility Vehicle).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí