9a edició de la Ruta de la Tapa de Mataró

Text: Redacció
523

Els participants a la Ruta poden entrar en un sorteig de 3 premis si envien fotos de les tapes

L’any 2021 es va recuperar la Ruta de la Tapa de Mataró després de la parada del 2020 per la pandèmia. Enguany s’han esmerçat esforços per enfortir el certamen, i s’han superat els 15 participants de l’any passat, arribant a 21 establiments de diferents barris de la ciutat. S’ha volgut també incidir més en la qualitat de les tapes, que com es comprovarà son més elaborades i variades que en anys anteriors. Mataró avança així en la diversificació  de l’oferta gastronòmica, consolidant el mes d’octubre com el mes de la tapa, el “pintxo”, el “montadito” o la “gilda”.

El pack de la Ruta  inclou la tapa amb una beguda, ja sigui canya o quinto de cervesa, copa de vi, refresc o aigua, a un preu tancat de 4€ per unitat. L’organització recomana distribuir els tasts que es facin al llarg dels 17 dies que dura la ruta, tenint en compte la distribució zonal dels establiments. Aquestes jornades inclouen dues setmanes i tres caps de setmana i això facilita tastar-les totes.

Els establiments participants són de fins a 7 barris o zones de Mataró, encara que dominen els establiments del Centre amb 10 participants. La distribució per zones o barris és la següent: 4 a l’Eixample, 2 a Cerdanyola, 2 al Pla d’en Boet i 1 al Parc Central, Port de Mataró i Molins-Torner, a banda dels 10 del Centre esmentats. La Ruta coincideix amb el Festival Dos Terços que vol promocionar els productes de la terra i de proximitat de Mataró i el Maresme.

Els establiments participants aquest any són: Acuario, Auto d’Ara, Barram, Burger Centre, Cafè de la Plaça, Cafè Gaudí, Canaletes, El Cafè Nou, El Montadito del Centre, El Petit Racó, Gastro Gaudí, Iluro, La Betana, La Selva, La Xica, Le Robot, Mundial, Nou 2000, Nuus Restaurant, Otto sport bar i Tubau xarcuters.

Els participants a la Ruta poden entrar en un sorteig de tres premis si envien fotos de les tapes a sorteigrutatapa@gremihostaleria.com. El primer premi és una nit per a dues persones amb sopar i esmorzar inclòs a l’hotel del port de Mataró i un mes gratuït en un reconegut gimnàs.

COMPARTIR