Agraïment de Maresme Oncològic

Maresme Oncològic.
628

Des de l’associació Maresme Oncològic, volem agrair a tota la gent que col·labora amb nosaltres d’una forma totalment altruista. L’associació que es va fundar al mes de maig de 2005, i que es va inaugurar oficialment el dia 1 de juny del mateix any, porta una trajectòria ascendent a la comarca. Des dels seus inicis la idea ha estat de “Fer costat” a les persones que pateixen un càncer i també als seus familiars.

Per poder tirar endavant aquestes iniciatives, tenim engegats diferents projectes, xerrades divulgatives, terapeutes que col·laboren en l’atenció directe de les persones, i voluntaris/es que fan que tots aquest projectes es puguin anar engranant en el dia a dia de l’associació i de cada una de les persones que necessiten atenció.

Des de principis d’any ens hem trobat amb una grata sorpresa, que hi ha centres escolars i també esportius, que per diferents campanyes ens han donat el seu suport –uns per que varen fer una festa i varen tenir un sobrant econòmic (Secció Femenina de l’Iluro Hoquei Club), altres que han engegat un projecte empresarial i que ha pensat que el 10% del beneficis obtinguts el donarien a una associació (Escola Ángela Bransuela, alumnes de 6è, projecte empresarial COOPEX). Ens plau agrair moltíssim aquestes col·laboracions, que sempre ajuden a poder pensar en seguir amb els nostres projectes i poder-ne ampliar d’altres.

També l’escola GEM ens ha visitat per tal de conèixer de primera mà què fem les associacions i com ho portem a terme, activitats que han desenvolupat dins del treball de final de curs dels alumnes de 3r d’ESO.

Per totes aquestes iniciatives, ens plau donar les gràcies i animar a tothom que a partir de l’esforç col·lectiu segurament que podrem donar suport a tothom.

COMPARTIR