Arrenquen amb èxit a Sant Vicenç les Jornades de la patata

399

JORNADES DE LA PATATAProp d’un centenar de persones, entre les quals hi havia representants del món de la restauració, la gastronomia i el turisme, va assistir el passat dijous 28 d’abril al Centre Cívic El Gorg a la presentació de les 1es Jornades Gastronòmiques de la Patata de Sant Vicenç de Montalt, una oportunitat única de fer un tast de plats amb la patata com a protagonista i cuinats pels restaurants participants en les jornades: Bar de la Piscina, Castell de l’Oliver, El Racó del Bugatti, La Zervecería, La Caleta i Restaurante Mexicano “Esto es México”.

L’Àvia Remei, reconeguda cuinera que ha ofert xerrades, ha impartit cursos de cuina, ha participat en programes de ràdio i televisió i ha publicat diversos llibres, que ja són un referent entre els llibres de cuina, va ser present a l’acte per donar suport a les jornades.

LES MÚLTIPLES POSSIBILITATS CULINÀRIES DE LA PATATA

Canelons de patata farcits de marisc, patates amb favetes i salmó, patates amb guacamol, patates gratinades; patates presentades com a menges fredes, calentes o tèbies… Les possibilitats culinàries de la patata són gairebé infinites. I els assistents a l’acte de presentació de les jornades es van poder fer una idea de la gran varietat de plats que podrem assaborir durant aquest mes de maig, visitant els sis establiments del municipi que participen en les 1es Jornades Gastronòmiques de la Patata.

Aquests establiments fa dies que ja tenen a punt els fogons per presentar-nos els seus millors plats. I és que aquestes jornades són també un al·licient per als cuiners, que s’han esforçat per aconseguir plats innovadors, alguns més lligats a la tradició i altres més avantguardistes. Així doncs, fins al 31 de maig tenim temps d’entaular-nos en restaurants de primera qualitat que s’han esforçat perquè les 1es Jornades Gastronòmiques de la Patata siguin l’excusa perfecte per degustar els millors plats de la cuina de la patata.

Les regidories de Comerç i Turisme han volgut donar ple suport als restauradors en l’organització de les jornades, amb l’objectiu de consolidar-les i donar a conèixer que durant tot l’any Sant Vicenç és un lloc ideal per trobar bona cuina i bona restauració.

COMPARTIR