Arriba a Mataró el HAPO Sushi Sake Bar

Text: Redacció
612

El passat 17 de novembre va obrir a la capital del Maresme el HAPO Sushi Sake Bar, un nou espai de gastronomia japonesa que alterna nous i originals conceptes.

El nou establiment, emplaçat al carrer de Cuba, 32, combina la síntesi del sushi, el sake i els còctels d’autor, en  un ambient de disseny  exclusiu i amb pinzellades de la millor música, amb Dj’s de renom internacional.

El nou establiment presenta una cuina que fusiona el sushi tradicional i l’avantguarda de les noves tècniques culinàries, amb el maridatge amb el seu exclusiu celler de sakes, originals de diferents prefectures japoneses. Aquesta suggerent proposta gastronòmica va de bracet amb una cocteleria de sabors exòtics d’infusions orientals, dolços i cítrics japonesos, combinats amb els licors i destil·lats de més alta qualitat, presentats de manera creativa en cristalleria exclusivament pensada per a cada beguda.

D’altra banda, HAPO Sushi Sake Bar està pensat per un format de públic de 22-24 persones als vespres i dinars de grups i empreses als migdies. Cal fer les reserves per Internet.

El nou projecte gastronòmic l’ha desenvolupat HAPO GROUP amb la col·laboració de GRUPO MOSHI, una empresa especialitzada en gastronomia, amb molta implantació al Maresme.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí