Bicicletes al límit en el Happy Ride Weekend de Premià de Dalt

Text: Redacció  // Foto: Feliu Vilalta
700

La desena edició del Happy Ride Weekend es va celebrar els passats dies 18 i 19 de novembre a La Poma Bikepark de Premià de Dalt. Durant tot el cap de setmana més de 150 riders vinguts de 14 països diferents es van congregar a La Poma Bikepark per participar en les competicions de diferents disciplines: Dual Speed & Style el divendres 17, Pump Track dissabte 18 i la disciplina estrella, Dirt Jump, de la qual es van celebrar les rondes classificatòries i la competició amateur, dissabte a la tarda, donant pas a la gran final i espectacle de diumenge.

Més de 4.400 persones van passar per La Poma Bikepark durant aquests tres dies per presenciar a alguns dels millors riders del moment en acció, i l’espectacle va començar amb el xou de “Hit the Buff Bell”, en el qual es va col·locar una campana a un dels salts i els riders havien de fer-la sonar en combinació amb els seus trucs. El francès Loic Esteve va fer un espectacular 360 tocant la campana que li va permetre endur-se aquest premi especial a casa.

Aquest espectacle va donar pas a la gran final de BMX, en què el local Ricard Grimal va ser la gran sorpresa quedant en tercera posició. Sergio Barroso es va endur la pala de plata i l’incomparable rider madrileny Sergio Layos es va fer amb la pala d’or.

Tot seguit va començar el Red Bull Best Air, una prova en la qual es valorava l’altura dels riders al Quarterpipe. Fàcil d’entendre, qui més vola més guanya. En aquest cas Sergio Layos tampoc va tenir rival, i amb 3 metres i 80 centímetres d’altura, es va dur un altre trofeu.

Durant la gran final de MTB 24 riders van haver de demostrar que eren els millors. L’americà Nicholi Rogatkin es va fer amb la victòria seguit del seu amic suec Max Fredriksson, però la gran sorpresa la va donar el rider de Dresssome, de La Batlloria, al Vallès Oriental, Marcel Durbau, que contra tot pronòstic va aconseguir fer-se amb el tercer lloc i desbancar a molts dels riders convidats.

Finalment, el plat fort va ser el “Cash for Tricks” i el “Best Trick”. És en aquest moment de la nit que l’esperit del Happy Ride Weekend pren vida i és que tots els riders ho donen tot i intenten demostrar tot el seu millor repertori de trucs per emportar-se diners. Cada nou truc, espectacular i ben caigut, els feia guanyar 20 €, i el millor de tots també es va emportar el premi al Best Trick, el qual va anar a un Frontflip cliffhanger de Bienvenido Aguado.

L’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó i diversos regidors del consistori, van ser els encarregats de lliurar els premis, amb l’equip de Red Bull i els directors de màrqueting de Buff, Ferran Aymerich i de Cola Cao, Javier Coromina. En total es van lliurar 2.500 € en metàl·lic i molts regals proporcionats per les marques patrocinadores.

L’equip de La Poma Bikepark va acabar el cap de setmana amb la satisfacció de 10 anys de diversió i espectacle amb alguns dels millors riders del món i amb la mirada posada en els següents 10 anys de “Happy Riding”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí