Blinda’t enfront de les al·lèrgies

Text: AMIC
104

Encara que la primavera és una de les estacions favorites per a molts, per a una gran part de la població suposa una autèntica tortura a causa de les al·lèrgies. Per a minimitzar els seus efectes, podem seguir uns consells dins de la nostra llar que facin aquesta malaltia més suportable.

Cal extremar la neteja enfront de les al·lèrgies, mantenint la casa tan neta com sigui possible. És convenient canviar-se de roba o dutxar-se en arribar a casa del carrer, i no estendre la roba a l’aire lliure en temporada de pol·linització.

D’altra banda, és important que guardis totes les revistes, periòdics, peluixos, i altres objectes que poden agreujar els símptomes per als al·lèrgics a l’interior dels armaris. Pel que fa a la roba de llit, millor si és antial·lèrgica i procura rentar-la setmanalment en un programa a més de 60 °C.

Les moquetes no són especialment recomanables quan es té al·lèrgia, i cal no oblidar-se de les cortines ni dels coixins, ja que poden acumular pols i partícules de pol·len. Es recomana rentar-los i sacsejar-los amb una certa freqüència.

Finalment, abans d’anar a dormir es pot polvoritzar amb aigua l’habitació, perquè l’ambient no estigui tan ressec.

A més, és important cuidar la qualitat de l’aire interior, ventilant per renovar l’aire. Però no es recomana obrir les finestres just a la nit o a l’alba, ja que és quan els nivells de pol·len estan més alts.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí