Can Jalpí acull el camp base de la pel·lícula ‘The Gunman’

Text: Ajuntament d'Arenys de Munt
942

La coproducció francoamericana The Gunman, dirigida per Pierre Morel (Venganza), i amb Sean Penn i Javier Bardem en el repartiment, va començar a final de juny el rodatge a Barcelona i la darrera setmana del mes l’equip del film es va traslladar a Arenys de Munt per rodar a l’entorn de Caldes d´Estrac.

Així ho van confirmar des de La Barcelona-Catalunya Film Commission, l’oficina que gestiona el servei de producció del rodatge en aquesta zona. L’equip de rodatge, amb tràilers, càtering i un bon nombre de professionals, va establir la seva base al Parc de Can Jalpí el dijous 27 de juny, durant un dia, per després traslladar-se a la comarca de l´Anoia, on continuaria gravant altres escenes.

La productora de la pel·lícula es va mostrar interessada en els escenaris que pot aportar Arenys de Munt de cara a altres rodatges, fet que des del consistori de la localitat es considera important de cara a la promoció que pot suposar tenir aquestes produccions d´alt nivell a la població, a més d´ingressos per l´aplicació de diferents taxes.

A The Gunman, un thriller, Bardem donarà la rèplica a Sean Penn, que interpretarà un assassí professional del govern ja retirat, traït per l’organització per a la qual treballa. El repartiment inclou, a més, Idris Elba, Jasmine Tinca i Ray Winstone. La pel·lícula té la producció de Joel Silver (Matrix, La jungla de cristal) i Andrew Rona (Unknown).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí