Com cremar més calories cada dia amb activitats que no són exercici

Text: AMIC
135

Encara que l’exercici és sempre recomanable per a cuidar la salut, si vols cremar més calories cada dia, pots fer-ho mitjançant altres activitats que no són esportives.

  • Evita l’ascensor. Crema calories i es treballen músculs de glutis i cames.
  • Juga amb els animals, o passejar el gos. Jugar i passejar ens ajuda a cremar més calories, reduir l’estrès i cuidar la línia i la salut.
  • Neteja i ordena la casa. Fer diferents feines de casa contribueix a augmentar la despesa de calories. Escombrar, fregar o netejar vidres són de les activitats de la llar que més calories cremen.
  • Jardineria. No solament resulta relaxant, sinó que també treballa diferents músculs del cos i suma calories cremades. Remoure terra i escombrar fulles caigudes són de les tasques de jardineria que més energia cremen.
  • Pasta o bat mentre cuines un plat sa. Cuinar és terapèutic, però també, aquelles activitats que requereixen un moviment de braços, ens permeten cremar calories.
    Mastega xiclet i consumeix aliments durs. La masticació contribueix a la digestió i és un procés mecànic en el qual intervenen diferents músculs. Amb el moviment de la boca sumem activitat que no és exercici al cos i podem cremar calories.
  • Fes les compres caminant. Traslladar les compres que hem realitzat en el supermercat o en un altre lloc caminant ajuda a treballar diferents músculs del cos, i incrementa les calories cremades.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí