CrossFit, la nova disciplina esportiva que arrasa a tot el món

Text: Redacció
966

CrossFit és un sistema d’entrenament creat pel gimnasta i entrenador nord-americà Greg Glassman, dissenyat per ajudar a millorar la condició física en el seu sentit més ampli. El creador d’aquest mètode utilitzava el seu propi sistema per ensinistrar al cos de policia de l’estat de Califòrnia. Després va continuar preparant a bombers i marines nord-americans. El seu èxit va ser tant que ràpidament es va estendre fins al punt de ser practicat per milers de persones en diferents països de tot el món. És considerat, per molts, l’entrenament més efectiu que existeix.

Avui en dia s’utilitza per equips d’operacions especials, campions d’arts marcials, militars, bombers, professionals i atletes d’arreu del món.

Alex Ramírez. Coach Iconic CrossFit 3Viles
“El millor del CrossFit és la possibilitat d’adaptar l’entrenament a tots els nivells de capacitat i forma física. Això permet que totes les persones puguin seguir sense problemes totes les classes i aconseguir avançar de forma equitativa a nivell personal.”

Està basat en diversos moviments funcionals executats en una alta intensitat i poca durada que desenvolupen les principals aptituds físiques més destacades pels experts de l’esport: Potència – Flexibilitat – Força – Resistència muscular – Resistència cardiorespiratòria – Precisió – Equilibri – Agilitat i coordinació.

Els entrenaments de CrossFit, anomenats WOD (Workout of the day) varien cada dia, fent que mai es converteixin en una rutina i evitant, a més, que el cos s’acostumi a l’entrenament, ja que cada dia hi ha nous reptes i exercicis a superar.

Amb aquest entrenament funcional es treballa el cos en conjunt, a diferència de les màquines del gimnàs on s’exercita aïlladament el treball muscular amb moviments forçats. Durant cada sessió es treballen els diferents grups musculars convertint-lo en un esport molt complet.

JOAN GORDILLO. Coach Iconic CrossFit 3Viles
“El que més m’apassiona del CrossFit és que després d’una vida sencera dedicada a l’esport, mai m’he sentit tan en forma i complet físicament. Tot això, aprenent diàriament i introduint elements i exercicis nous que mai creia que podria arribar a fer.”

Passats uns mesos d’entrenament els resultats ja comencen a ser visibles; s’incrementa la capacitat física, la resistència, la força i la tonificació muscular que van cada dia a més, per això té tants adeptes, perquè els resultats són immillorables. Si comences no pares, és addictiu segons comenten els que el practiquen.

El vincle que s’estableix entre els companys és essencial i contribueix a compartir l’experiència i els objectius amb altres persones. La motivació i el treball en equip fan que es creï un factor de comunitat que afavoreix d’una manera important a l’èxit de l’entrenament.

Al CrossFit no hi ha límits i cada dia hi ha metes a superar.

ICONIC CROSSFIT 3VILES
 
Iconic CrossFit 3 Viles és un centre d’alt rendiment físic afiliat a CrossFit, situat a Sant Vicenç de Montalt. La nostra finalitat és ajudar als socis a aconseguir els seus objectius, ja siguin relacionats amb la salut i/o el rendiment i que sentin que han realitzat un entrenament personalitzat dintre de la cada sessió grupal.
 
500m2 repartits al BOX (zona d’entrenament de CrossFit) i una sala de Fitness a on a més a més es realitzen diferents tipus d’activitats dirigides. Preparem atletes i realitzem entrenaments personals individuals i col·lectius. Disposem del millor material CrossFit del mercat de la marca italiana Hatlex.
 
Els nostres preparadors físics titulats en CrossFit s’asseguren d’assessorar, ensenyar i supervisar tots els exercicis per a la seva correcta realització i els adapten a cada persona en funció de la seva condició física.
 
Pots venir a provar una classe i jutja-ho tu mateix.
 
www.crossfit3viles.com · Tel: 93 853 70 62
info@iconic-santvicencdemontalt.com
Segueix-nos a:
Instagram: crossfit3viles
Facebook: Iconic Sant Vicenç de Montalt

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí