Davant l’abisme

Juan Carlos Ferrando.  Ciutadans
475
Juan Carlos Ferrando. Ciutadans

Poques eleccions com les properes del 25 tenen tan dramàtiques perspectives. Un suport ampli de les opcions sobiranistes ens aboquen a un munt d’esdeveniments difícils de predir i d’un resultat catastròfic per a la majoria de la ciutadania. Tret d’aquells propers al poder, pels que la “i” d’independència és la mateixa que la “i” d’impunitat.

A tots aquells que el dia 25 pensaven votar en blanc o bé abstenir-se els ha de quedar clar que estan votant Independència (coses de la llei d’Hont).

Des de Ciutadans defensem que som l’opció més clara i coherent davant d’independentisme. Ni el PSC que ha governat amb independentistes i que acaba d’abstenir-se al Parlament davant les pressions sobiranistes, ni el PP que ha mantingut al poder a Artur Mas, donant suport a uns pressuposts que han estat el pitjor atac a l’Estat del Benestar a Catalunya, amb retallades a sanitat i educació sense exigir la mínima retallada en construcció nacional (ambaixades, subvencions a mitjans de comunicació, organitzacions separatistes, etc.).

A Ciutadans ens vanagloriem de la nostra trajectòria al Parlament, fent costat a la gent del carrer davant els interessos dels financers i de certa classe política. Ciutadans impulsà la Comissió d’investigació sobre les “preferents” en la qual, curiosament, votaren en contra i juntets CIU-PSC-PP, que a l’hora de defensar els interessos dels banquers no tenen escrúpols i van de la maneta. També vàrem impulsar la “dació en pagament”.

A més de les nostres tradicionals reivindicacions com ara l’ensenyament de qualitat públic i trilingüe, eliminació de les multes lingüístiques als comerços, eliminació de Consells Comarcals, Diputacions, etc. Ciutadans concorre a aquestes eleccions amb un ampli programa de regeneració democràtica, amb mesures com la responsabilitat subsidiària dels partits en casos de corrupció, eliminar prebendes coms sous vitalicis, pensions al marge del sistema de la Seguretat Social (aquelles que cobren els polítics).

Les solucions als problemes: “Mejor Unidos”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí