El Hogar Gallego amb més presència a la xarxa

Text: Redacció
423

El restaurant El Hogar Gallego de Calella ha posat al dia el seu espai a la xarxa, amb un nou web. El conegut restaurant de l’Alt Maresme va estrenar pàgina web fa una dècada. Des d’aleshores no l’havien renovat i ara s’ha posat al dia en l’entorn 2.0.

El nou web compta amb domini.cat per als continguts en català, i amb .com per a la versió en castellà, anglès i rus, que està en procés.

La pàgina és senzilla i elegant, en línia amb la cuina del restaurant, que es caracteritza per la qualitat del seu producte (al web, la qualitat de les imatges) i per la senzillesa (al web, la simplicitat i sobrietat). Blanca, amb molt bones fotos de Joan Selva, textos curts, enllaços i les eines bàsiques que permeten consultar la carta, els menús, saber com s’hi arriba, contactar-hi i, fins i tot, reservar taula en línia.

El web ha estat desenvolupat per Talaia, i integra el format bloc en una home que serà dinàmica. La presentació ja està feta en una pestanya. La portada anirà canviant, ja sigui amb un vídeo que explica el procés de la llotja a la taula, amb la nova proposta nocturna de tapes a la carta a la barra del restaurant o un esdeveniment, com una cata de gintònics a La Hacienda del Hogar Gallego.

La pàgina té una versió mòbil àgil, que oferirà les seccions fixes i les novetats. Una de les virtuts pretén ser la integració de la pàgina amb les xarxes socials. A Twitter, @elhogargallego va arrencar amb més d’un centenar de seguidors en poques setmanes. S’informa de novetats, es publiquen fotografies i vídeos, i es conversa amb els amics i clients. A Instagram, @elhogargallego supera els de 300 seguidors, que disposen d’imatges preses amb mòbil de plats, productes i professionals de la casa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí