El periodista mataroní Joan Catà condueix ‘L’observatori’ a La Xarxa

La Xarxa.
542

Una de les apostes destacades en el terreny informatiu de la nova temporada de La Xarxa l’encapçala el programa ‘L’observatori’, que Joan Catà conduirà de dilluns a divendres de 20 h a 00 h, amb la coordinació de Maria Josep Guitart.

Quatre hores dedicades al repàs i l’anàlisi de l’actualitat, amb una atenció preferent a la informació de proximitat. El programa contindrà diversos blocs. Arrencarà a les 20 h amb l’edició del vespre de l’informatiu ‘Notícies en xarxa’. El seguirà, de 21 h a 22 h, ‘L’observatori en joc’, dedicat a l’actualitat esportiva, amb Cristina Álvarez. De 22 h a 22.30 h Humberto Salerno repassarà l’actualitat econòmica.  A les 22.30 h Jaume Escala oferirà la crònica cultural. La tertúlia serà la protagonista de 23 h a 00 h, amb la participació de tres especialistes que faran una anàlisi a fons de la jornada.

Joan Catà (Mataró, 1959) és un periodista amb una àmplia experiència en mitjans de comunicació (COMRàdio, Catalunya Ràdio, Avui). A COMRàdio ha estat director de Comunicació, cap dels serveis informatius i director i presentador del programa de viatges ‘Geografies’. La seva experiència recent al capdavant del canal públic del Maresme, m1tv, li ha conferit un coneixement precís del sector dels mitjans locals. Actualment també és professor de Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra.

 

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Bona nit Joan,
    Estem preparant una trobada dels companys de Periodisme de la promocio 81 de la UAB pel 11 de marc.
    Si vols assistir al sopar, envia’m un missatge.
    Gràcies

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí