En marxa les Jornades del Plat de Mataró

Text: Redacció  // Foto: Josep Maria Ponce
406

S’han consolidat ja com un referent gastronòmic. El passat dijous 14 de març es va donar el tret de sortida a les XVI Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró, “Pèsols amb sèpia i patates”, que es perllongaran fins el proper 30 d’abril.

Es tracta d’unes jornades amb personalitat pròpia que s’emmarquen en la Ruta del Pèsol del Maresme que es celebra cada any en temporada de primavera a la comarca. Els restaurants participants d’aquesta edició són un total de 22, 15 dels quals són de Mataró i 7 de fora de la ciutat.

En el marc de la programació d’actes de les mateixes Jornades, el diumenge 7 d’abril es realitzarà a la plaça Santa Anna de Mataró el III Tast Popular del Plat de Mataró (Sèpia amb patates i pèsols), de la mà dels alumnes de l’Escola de Restauració del Gremi, el qual podrà ser degustat pel públic assistent.

Aquest acte inclou a més un petit mercat on diferents productors i pagesos  de la nostra comarca vendran verdures, fruites… i altres productes, i també una subhasta de peix amb la Confraria de Pescadors d’Arenys de Mar. Precisament, en aquest context, el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme també participa i col·labora conjuntament amb el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, en les Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí